Aktiviteter

Proppfull av spennende aktiviteter, men mer enn bare en fornøyelsespark.

Push Your limit - Dyrk mestringsfølelsen

På Drageid gir vi elevene de verktøyene de trenger for å utfordre sin egen komfortsone. Spenningsaktivitetene gir de deretter en sjanse til å prøve ut disse verktøyene i praksis. Hensikten er å gi verdifulle erfaringer som de kan ta med seg videre i livet.

Ute i naturen fra morgen til kveld

Kall oss gjerne gammeldags… Men vi mener en uke vekk fra skjerm og ut i frisk natur er godt for kropp og sjel! Elevene spør ikke etter mobil. Med elevene i full aktivitet hele dagen, er det ikke rart de sover godt om natten!

Sikkerhet og dyktige instruktører

Sikkerhet er alltid førsteprioritet på Drageid. Lederen er adjunkt med friluftsliv og kroppsøving som spesialområde og har over 30 års erfaring fra leirskole. Han har i mange år arrangert kurs i friluftsaktiviteter slik som fjellklatring, skredlære, brevandring, fjellskiløping og redning innen disse aktiviteter. Oppdragsgivere har vært Sjøforsvarets gymnastikkskole, Krigsskolen, Norges Høyfjellskole,

Alle våre instruktører har grundig opplæring og er godt kvalifiserte innen sikkerhet. Dette sikrer en trygg og god oppfølging under alle aktivitetene.

Nortind - Norske Tindeveiledere

Aktivitetsoversikt

Planlagte aktiviteter

Dette er eksempel på guidede aktiviteter som gjennomføres gruppevis sammen med instruktør. De mest krevende aktiviteter må elevene velge som valgfag hvis de vil ha dette.

Aktivitetspark

Det er her du finner elevene på fritiden! Aktivitetsparken inneholder et utall av aktiviteter og kan være åpen for alle fra morgen til kveld.

LØPETIDER DRAGEIDMARSJEN

Drageidmarsj 2023

Løpetider for tidligere år:

Drageidmarsj 2022

Ukesprogram

Velkommen til en innholdsrik uke!

Se alt det morsomme vi gjør i løpet av uka!