Har du lyst til å bli en del av vårt team?

 

Instruktør/assistent undervisning

Fo å jobbe som instruktør hos oss må du virkelig like friluftsliv!

Du har god og bred erfaring innen friluftsliv som du ønsker å lære bort til andre. Klatreerfaring er en fordel, men det er ingen absolutt forutsetning. Du vil få god opplæring i både kajakk og klatring, noe som blir en del av jobben.

 

Både klatringen og kajakk drives på et enkelt nivå, men det er muligheter til å bygge opp erfaring og kompetanse til høyere nivå for de som er interessert. Vi har også en veldig bra innendørs buldrevegg.

 

Du skal lære elevene om naturen og miljø gjennom opplegg i naturen, fisketurer, sjøvettsopplæring, besøk til et lokalt havfiskevær o.s.v.

 

Vi er selvfølgelig nøye på sikkerheten, så våre instruktører får gradvis større ansvar etter hvert som de blir mer rutinert i våre opplegg.

 

Vi kan trygt si at våre instruktører trives meget godt. Mange fortsetter som instruktører i friluftsliv etter at de har vært hos oss, da de får et solid grunnlag for å lede folk i litt mer spenstige naturopplevelser.

 

Stillingsannonsen ligger på arbeidsplassen.no

Link til annonsen

 

 

Kjøkken/renhold

Som medarbeider kjøkken/renhold er du med på utføre de arbeidsoppgaver som tilhører daglig og ukentlig renhold av hele leirskolen,  tilberedning og produksjon av all mat, servering og klargjøring av kjøkken til neste vakt. Renhold er en vesentlig del av denne stillingen.  Det stilles høye krav til nøyaktighet, og det er viktig at at alle gjeldende lover, regler og rutiner bir fulgt.

Du må være en aktiv og kreativ medspiller på kjøkkenet, og sikre at alle arbeidsoppgaver skjer i henhold til hygieniske forskrifter. 

 

Det kreves at du er god til å spille på lag med elever, lærere, andre besøkende, leverandører og selvsagt medarbeidere!

 

Vi har dessverre ingen ledige stillinger nå, men send oss gjerne en åpen søknad på epost til post@drageid.no